elek bokal

Gree Електричен Бокал

TOSOT електричниот бокал не само што има модерен и шарен изглед има и повеќебројна заштитна функција. Со заштитна функција од сушење и дизајн за ефикасно акумулирање на топлината; овој бокал е безбеден и издржлив, што е и ваш приоритет.

color sina Сина

color sina Портокалова

color sina Жолта

Опис на производ

M3 01

Надворешност од не'рѓосувачки челик

Неговата надворешност е од не'рѓосувачки челик, материјал кој е поиздржлив од било кој друг.


STRIX термостат

Увезен од Велика Британија со заштита од палење го прави овој уред безбеден за користење.

M3 02

M3 03

Вградена цевка за пареа

Вградена цевка за пареа, капакот на бокалот овозможува целосно затворање.


Широк отвор за вода

Бокалот е специјално дизајниран со отвор за вода од 100 мм во дијаметар за полесно чистење.

M3 04

M3 05

Отварање на капакот со само едно копче

За полесно отварање и ракување на капакот со само едно притискање.