Hansol main

Hansol Nordic

Висока ефикасност, 3D инвертер, 7 ниво на брзина на вентилатор, подобрен дизајн на проток на воздух.

color white Бела

Опис на производ

energy star

 

Задоволувачки SEER/SCOP A+++/A+++ од ЕУ; задоволувачки 27 SEER и 10HSPF Северна Америка, Energy Star.


3D Инвертер

Инвертер компресор, инвертер внатрешен вентилатор, инвентер надворешен вентилатор.

3D invertor

Двостепен компресор за супер ладење и греење на надворешна температура од -30℃~50℃

Двостепениот компресор на GREE може нормално да грее и лади на екстремни температури без да ја зголеми потрошувачката на електрична енергија. Излезната температура на воздухот достигнува до 50℃ на надворешна темпертура од -20℃ и 13℃ на надворешна температура од 50℃.

u crown i 2

7 нивоа на брзина на вентилатор

7brzini

7 брзини на вентилатор  од ниска до турбо, достигнувајќи максимален комфорт.

Подобрен дизајн на проток на воздух.

podobren protok vozduh

Опсегот на снабдување на воздух достигнува до 10 метри  (само за моделите 9К и 12К)
Ладење од горе кон долу и греење од долу кон горе.

Жичен контролер (опционално)

wired controller

Единицата може да биде поврзана со Грее жичен контролер XK47 и ХК76.
Централниот контролер може да биде поврзан откако ќе се поврзе со жичаниот контролер.

WI-FI контрола

wifi control

Може да се оствари далечна или блиска контрола.

ДРУГИ ФУНКЦИИ

hansol other functions 1 hansol other functions 2