amber main

Amber

Интегриран дизајн, 1W во мирување, широка работна волтажа, индукциска функција за човеково тело (опционално); паметен автоматски растарт.

color white бела

Опис на производ

pola amber

Интегриран дизајн

Задниот капак и садот за вода се споени со цел ефикасно да се спречи таложење на прашина и протекување на вода.


0.5W на мирување (на некои модели)

Иновативниот прекинувач за струја овозможува 1W во мирување (само за модели без електричен греач).

05Watts

amber intelligent

Без паметен автоматски рестарт

Кога елетричните уреди ќе започнат со работа откако напојувањето ќе се обнови, тоа може да влијае врз безбедноста на електричното снабдување.

Со паметен автоматски рестарт

Електричните уреди ќе започнат со работа во различно време со што негативното влијание врз врз електричното снабдување е намалено.


Електрична кутија со заштита од пожар

Електрична кутија со заштита од пожар

amber fire proof

Инвертер технологија

amber inverter technology

3D инвертер, (DC компресор, DC мотор на вентилатор); Двостепен компресор;
(за Северна Европа и Северна Америка)

Индукциска функција за човеково тело (опционално)

human body induction

Ја детектира локацијата на луѓето и  проценува дали има некој во било кој правец за да го подеси дувањето соодветно на тоа дали треба да дува во правец кон луѓето или спротивно од нив. Истовремено фотосензитивниот сензор може да се адаптира за да проценува дневното и ноќното време за да ги избира режимите за спиење.

Жичен конролер (опционално)

wired controller

Ако имате потреба од жичен контролер, побарајте од стручните лица да го поврзат кога ќе ви го поставуваат клима уредот. Сепак тоа нема никакво влијание врз работењето ако жичаниот контролер не биде поврзан.

WI-FI (опционално , само за DC инвертер моделите).

wifi control

Овозможува контрола од блиско и далечно растојание.


ДРУГИ ФУНКЦИИ

amber other functions 1 amber other functions 2