lomo lclh main

Lomo

Интегриран дизајн, 1W во мирување, широка работна волтажа,  паметен автоматски рeстарт; електрична кутија со заштита од пожар, Wi-Fi контрола.

color white бела

Опис на производ

amber integ design

Интегриран дизајн

Задниот капак и садот за вода се споени со цел ефикасно да се спречи таложење на прашина и протекување на вода.


0.5W на мирување (само за ЕУ модели)

Иновативниот прекинувач за струја овозможува 1W во мирување (само за модели без електричен греач).

05Watts

wider working voltage

Широка работна волтажа (само за моделите со ниска волтажа)

Широка работна волтажа, стартува и работи на волтажа помеѓу 140V  до 270V.


Без паметен автоматски рестарт

Кога елетричните уреди ќе започнат со работа откако напојувањето ќе се обнови, тоа може да влијае врз безбедноста на електричното снабдување.

Со паметен автоматски рестарт

Електричните уреди ќе започнат со работа во различно време со што негативното влијание врз врз електричното снабдување е намалено.

amber intelligent

Најнова електрична кутија со заштита од пожар.

amber fire proof

WI-FI контрола (опционално, само за DC инвертер моделите).

wifi control

ДРУГИ ФУНКЦИИ

lomolclh other functions 1 lomo other functions 2