koobe

Koobe

Компактен дизајн, 300 мм дебелина, флексибилен, заштедува простор, самостојно откривање на грешки, автоматско појавување на грешки за полесно одржување.

color white Бела

Опис на производ

M3 01

Компактен дизајн

Со 300мм. дебелина на единица, поголема флексибилност и заштеда на простор.


Самостојно откривање на грешки

Единицата автоматски ги прикажува кодовите за грешки со цел полесно одржување.

M3 02

Други функции

999 01 999 02