i crown i

I-Crown I

color white Аурора Бела

Опис на производ

M3 01

Во облик на традиционалната кинеска облека Ханфу.

Уникатен изглед во облик на традиционалнака кинеска облека Ханфу.


Двостепен инвертер компресор, со моќно работење од -30 ~54 °С

Силно греење на ниски температура во зима и силно ладење на високи температури во лето. Капацитетот на ладењње и греење е значително подобрен без дополнителна потрошувачка на електрична енергија. Температурата на излезниот воздух достигнува 52°С на -20 °С и 12°С на температура од 50°С.

M3 02

M3 03

Широк опсег на дување за поголемо снабдување со воздух

Предниот панел автоматски се отвара по влкучувањето. Воздухот се движи лево и десно за да овозможи широк опсег на дување. Без разлика каде се наоѓате во просторијата, ќе може да го почуствувате балансиран проток на воздух.


Голема должина на вертикално дување за доволно снабдување на воздух

110 см. должина на вертикално дување за подолема удобност. Со голем волумен на циркулација на воздух, собната температура се подесува со време, правејќи ја просторијата поудобна.

M3 04

Греење од горе кон долу

M1 01

Во режим на греење, топлиот воздух се шири по подот. Со големиот агол на ротирање на воздухот,топлиот воздух брзо се шири низ просторијата.

Сушење на константна температура

M1 02

Во јужна Кина зимите се влажни и студени. I-CROWN овозможува топло сушење преку ниска фрекфентна контролна технологија.

Внатрешен IFD модул за отстранување на ПМ 2.5 честички.

M1 03

Несамо што ја подесува собната температура туку и го подобрува квалитетот на воздухот.Уредот е опремен со IFD модул кој ефикасно ги отстранува 2.5 ПМ честичките со што му овозможува на корисникот здрава и удобна атмосфера.

Бучност пониска од 26dB(A)

M1 04

Брзината се подесува автоматски според собната температура со што бучавата може да се намали и до 26dB(A). *26dB(A) е вредноста на звукот за I-CROWN 5.5 KW единица која работи на тивок режим.


M3 05

E-JOY копче со 5 режими

Со притискање на E-JOY копче може да одберете 5 режими и тоа: Cold, Cool, Cozy, Warm и Heat. Внатрешната температура, влажноста и начинот на дување се подесува автоматски со цел да Ви овозможи максимална удобност.


Дизајниран со заштита

Вертикалниот излез за воздух е со заштитна решетка за да се спречи можна повреда на децата.

M3 06

Други функции

999 01 999 02