i crown ii

I-Crown II

Тенко тело, двостепен компресор, WIFI контрола, IFD технологија, двостран излез на воздух, eco wind функција.

color silver Сребрена

Опис на производ

M3 01

Иновативен дизајн

Единицата е тенка со транспарентна акрилна надворешност. Вграден екран. Кога единицата е исклучена екранот е невидлив. Кога единицата е вклучена, корисникот лесно може да ја управува само со допир. Уникатен лизгачки дизајн на панел. Кога единицата е вклучена, панелот се лизга кон двете страни и излезите за воздух од двете страни се отвараат; кога единицата е исклучена, панелите се лизгаат кон предната страна со што излезите за воздух се затвараат. Дизајнот без рабови спречува таложење на нечистотија и прашина.


Двостепен компресор за супер ладење и греење на температура од -30°С~50°С

Двостепениот компресор на Gree може нормално да грее и лади на екстремни температури без зголемување на потрошувачката на електрична енергија. Излезната температура на воздух може да достигне до 52°С на осетна температура од -20°С и 12°С на осетна температура од 50°С.

M3 02

Систем за максималено снабдување на воздух

M1 01

Уникатен двостран дизајн на излез на воздух кој го зголемува аголот на дување и одалеченост, со што протокот на воздух може да се пренесе побрзо и рамномерно во секој агол на просторијата.

140°С двостран дизајн на излез на воздух

M1 02

Со 140°С двостран дизајн на излез на воздух за да се чивствувате удобно во секој дел од просторијата.

WIFI контрола

M1 03

Ако ја инсталирате апликацијата G-life на вашиот смарт телефон, може да го контролирате вашиот клима уред каде и да се наоѓате преку вашиот телефон. Преку апликацијата можете да ги реализирате функциите на вашиот клима уред. За повеќе информации побарајте во прирачникот за корисниците. По поставувањето на “room layout” на оваа апликација може да го подесите снабдувањето со воздух и начинот на дување. DIY noise: може да ја поставите соодветната вредност на звукот па потоа единицата ќе го управува работењето автоматски.

IFD технологија за ефикасно отстранување на ПМ 2.5 честичките

M1 04

I-CROWN II не само што ја подесува температурата на воздухот, туку и го подобрува квалитетот на воздухот. IFD технологија ефикасно ги отстранува ПМ 2.5 честичките со што го штити вашето здравје.


M3 03

Eco wind функција

Притиснете „Eco wind“ за да активирате: дување горе/долу или лево/десно +променливо ротационо работење+отстранување на 2.5 ПМ честички за да почувствувате максимална удобност.


E-Joy копче за контрола на 5 режими

Корисникот може да користи 5 режими(Cooling, Cool, Comfort, Warm, Heating) со притискање на E-Joy копчето. Единицата може да ја контролира внатрешната температура, влажноста и протокот на воздух за да му овозможи на корисникот максимална удобност.

M3 04

M3 05

Прецизна контрола на температура

I-CROWN II е опремен со функција за подесување на температура од 0.5°С. Контролата на температурата е попрецизна.


Други функции

999 01 999 02