indukciski sporet

GC-21XSWa

Шест функции на готвење; брзо загревање; страничен излез за воздух.

color black Црна

Опис на производ

M3 01

Супер тенко тело

35мм тенко тело со копчиња на допир.


6 функции на готвење

Динстање, пржење, супа, каша, варење, скара и други гункции на готвење по ваша желба.

M3 03

M3 04

Национален патент

Национален патент на тивок оган со три вида на ниска енергија за континуирано загревање.


Постојано високо греење

Иновативниот програм на фиксна температура овозможува постојана висока моќност на индукцискиот шпорет со што можете да ја приготвувате храната на начин кој Вие сакате.

M3 05

M3 06

Стабилно работење на ниска моќност

Индукцискиот шпоред на Gree има технологија за работење на ниска моќност. Уредот може стабилно да работи и под 200W.


Други функции

Двоен вентилатор; 24 часовен тајмер; 1 W на мирување; заштита за деца.

M3 07