odvlaznuvac vozduh

DAISY

Одвлажнивач со функција за сушење алишта, бесчујно работење, елегантен изглед, 6-слојна заштита.

color white Бела

Опис на производ

M3 01

Одвлажнувач со функција за сушење на алишта.

Лесно одвлажнување со брзо сушење


Бесчујно работење.

 

M3 02

Елегантен изглед

M1 01

 

6 слојна заштита

M1 02

1.Заштита на компресор; 2. Заштита против замрзнување; 3. Заштита од оптоварување; 4. Заштита од голем напон; 5. Заштита од недостаток на воздух; 6. Заштита од протекување.


Други функции

999 01 999 02